And a HaPpY NEW YEAAAAR!!!!

NYÅÅÅÅRRR yey 2010 är snart här och inte bara jag utan även andra lääängtar.

Som dom flesta här så vet ni att nyår kommer upp snart, närmare sagt ca 24h. hoppas att alla har laddat up inför denna händelse, med allt från skumpa, öl, och racketer.



Jag kommer befinna mig hos min bästa vän och vara med dina bästa vänner of all time plus andra randoms. Hoppas att alla andra kommer ha det roligt och att ni inte skadar er själva på raketerna(titta vad som står på paketet). om ni en av mina kära vänner så vill jag bara att ni vet att jag inte vill att ni ska sakna synen eller ett finger. vem vet det kan ju vara det bästa fingret utav dom alla. nämligen Fukk You Fingret. FYF :P . en ny förkortning.

ta det lungt nu och titta förbi på bloggen för mer info om mitt grymma liv som både är grymt och grymmt :S . nee men ärligt ta det lungt och försigtigt xD NOOOT

LEV LIVET !!!!

hoppas att alla gillar Gorillaz.


I wish You a MErry X mas xD

Så nu var enu en jul över och jag hoppas att alla hade det mysigt. hoppas att ni alla fick det ni ville och vart glada. hemma hos mig så vart det inte många klappar :/ men jag överlever för fan, ingen big deal. en sak som jag tycker var bra med denna jul är att det var SNÖÖÖÖ. YEEY. hur många år har det inte varit ingen snö på julen, jo typ 2, det är inte många men 2 för mycket.

nu sitter jag här hemma den 26 och lyssnar på the who. fett narre band.

ciao läsare hoppas att ni inte skadar er på ny år :D

FAN va mkt SNÖÖÖ

Ah vart ska man börja, joo när man skulle gå hem kl 4 typ i morse, då var man tvungen att gå med snö upp till knäna. tänder ciggen och börjar vandra, det var så mkt snö ca en halv km och sedan var det ploggat 100m. fjöl dax, skriev mitt namn i snön och sedan så fortsatte jag med min vandring upp för en trappa där trappstegen inte existerade längre. väll uppe på berget johanesberg eller petersberg eller nått mer, vet fan inte vart jag ens bor. väll vid min dörr så hoppades jag på att min pappa inte hade låst efter som jag skickade ett sms kl 4 att han inte skulle låsa, man hade ju ingen nyckel, men jag tar ner handtaget och drar, fuck, låååst. mitt sista hopp var då min nya mobil. efter som jag inte har några pengar på den så funkar bara sms. jag börjar att skicka sms till alex och min retard bror som sov som stenar. efter 10 min med det försöket så går jag runt huset för att kaskta snöbollar på hans fönster för att öka shansen att någon öppnar. men fuck eller dom bara fortsätter att sova, till slut så smsar jag min pappa som får gå ner i fillingarna och öppna. man tackar pappa.

nästa morgon vaknar jag kl 1 och gå till soffan där dom två svikarna sitter, jag skäller ut dom men till deras försvar så skulle jag ha kastat snö på fönstret, som om jag inte gjort de. :/

idag blire en lugn dag framför datan eller ps3

Ciao läsare även det då bara är typ 5 :D eller mindree


Varför?!?

Varför snurrar jorden oftast i fel håll??



svar: för den kan :@


fattaru - Klassfoto



ganska så trevlig låt, saknar dig baloo. :/ 
även om jag bara träffa dig typ 3ggr. lycka till i din skola

yesterday

haha. i går vare ganska kul, jag var med dom gammal polarna, johan, felix, kviman, reagge, birk, sebbe, gustav h och hanna. ingen vet vad hon gjorde där men hon var där. kul att du kom ?? om du fattar :S eller??

nee men det var mysigt och jag hoppas att vi kan göra om detta fast med lite bättre grunkor(mulle meck).

tangera eller hur det stavas söög men det kan nog bli kul om man bara är lite mer taggad :D


cya nästa gång

veckans :D yeey

jag hoppas att alla mina läsare är spännda på vad veckans blir för nått.

vi kan börja med failen. denna vecka hare varit svårt att hitta något bra på internet.

Student Brings Typewriter To Class - Watch more Funny Videos

veckans top måste vara det nya avsnittet av family guy, det är ett nytt avsnitt med handling av starwars :D yeey, hur kan det bli bättre? nee det går det inte.


detta inlägg borde ha kommit up i fredags men det blir i dag ;P

fredags mys med brosen  och hanna xD konstigt uttryck.







robin den allvarliga


veckans :D

jag är säkra på att ni alla har väntat på detta ögonblick :S. nee men jag kom precis på att jag skulle göra detta och kom då på att det ska vara veckans fail och top. detta för att det är så många nya videos på internet varje dag så man måste ju få me ett gäng.

veckans fail.


Kid Starts Backflip Too Early - Watch more Funny Videos

ajaj. lyssna bara på smällen :D


veckans top


Surprised Kitty - Watch more Funny Videos

gulli gull gull xD

fett kul


händelser på min blogg

Detta är min varje vecka planering.

varje söndag så kommer det en ny "veckans klipp" och "veckans sång".

sedan så kommer även dagliga händelser att skrivas. eller varannan dag :P ciao blogg läsare

i'm forever blowing bubble



I'm forever blowing bubbles,
pretty bubbles in the air,
they fly so high, nearly reach the sky
then like my dreams they fade and die.
Fortunes always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
pretty bubbles in the air!

dagens låt .


sry folks.

sry, jag gick aldrig på thåströms signering, därför att det var lång kö och en burgare är fett gott. sedan så var det fett lääänge sedan jag gjorde ett inlägg på bloggen, men inget specielt har hänt. i fredags så var jag på spelning på storstugan och det var fet narre. the vine var där och gjorde sin sista spelning :/ men dom är grymma. i lördags var jag med brosen och sparka fågel om ni fattar :P sedan så slaggade johan hos mig och då sa han att han inte ska flytta t london, joina gruppen på facebook som jag ska skapa snart.

ha en bra da folks.

RSS 2.0