För Er som Har TRÅKIGT :D

Till alla er som har tråkigt eller ingen humor. detta tycker jag är skit kul, jag vet att filmen är typ en livs tid lång men vem fan bryr sig vad jag vet utan titta och njut av humor av bästa kvallitet :D


The Morning after



Efter Två Kilo haroin så ser man ut såhär. :D

bara så ni vet så är detta inte sant utan det är hur jag ser ut xD not






WHY?!?!?!?!!!




Fett najs, i dag klockan 10 ska jag ta och beställa biljätt till ac/dc :D fan va najs det kommer att vara, många bra vänner ska jag gå med när vi ser ac/dc och det kommer att vara en njutning till det yttersta xD

nr.2 på min lista är den jävla plånboken som jag lyckas sumpa någon stans i mitt rum. det är fan ingen jävla laburint men det är svårt att hitta någon, specielt och den har fått liv och inte orkar med det längre. tänk dig en sak, vilken som helst, som får liv men ta det inom en timme xD fan va busigt. tack vare detta så kom jag inte till skolan i dag :@ (det är väll en sur gubbe??)

nästa sak jag vill nämna är en förlåtelse till alla som vistades i mitt rum mellan då jag fick DAMP.
jag venne vad som hände men min stubin tog slut och alla vart som fiender för mig. skojar inte. jag råkade armbåga dennis i ansiktet och sedan så lyckades jag sparka min bror i huvet några gånger. nu har jag stööört ont i handen :D .


titta på dessa videor, den första är parodin och den andra är orginal xD




have a nice day

In Design

okej nu ere dax för som In design på grafisk skit. nee men in design är skit, har nog aldrig hatat något på detta vis som jag gör med in design.

om personen som skapade detta program skulle stå brevid mig så skulle jag klippa till honom och inte sluta slå. jag hatar detta program.

hej då :@

Fett narre sommar eller början.



Nu är sommaren planerad ut till max eller nee men till en början. den 12 ska jag med johan my bestes friend till KISS!!! YEEAAAAY hur kan det bli bättre, dom två kavaljärerna från vaxan ska se KISS en gång till, hur många har gjort de?? ganska många tror jag men endå de kommer bli skit kul. Stå där på stadion och känna pulsen av KISS som viner i mina ådror och atärer. min puls är redan hög och jag är stört taggad på detta.

Efter KISS så kommer vi nog åka hem, skrickandes av glädje och inse att vi inte hör varandra. väll hemma kommer inte en enda blund delas ut. nej. för vi ska sedan åka till Italien kl 7 på morgonen i ett gäng dagar. :D

Tack johan

fett najs





Loong time, no see.

Innan du börjar läsa sätt på denna låt. det borde ha varit jullåten i år men den var lite sen för det. meeen, den funkar not nästa år oxå om det är så.

 

 

 

 

Aaaa, som dom flästa av mina läste vet så var det skiiit läänge sedan jag skrev något, varför kanske du undrar??

 

Joo, jag är för lat för att spendera min värdefulla tid på att blogga utan jag vill hälldre lägga den på ingening efter som det inte är så specielt ansträngande att inte göra nått...

 

Och min vecko planering är ju inte helt fungerande därför att personen och anställde är för lat för att göra nått. såå gåre om man väljer billig arbets kraft. (polendare) no efens eller hur fan det stavas :S skriv hur det stavas i commentarerna. aja jag har nu tänkt att lägga upp länken till min arbetskrafts blogg så ni kan se vad han håller på med xD klicka HÄR.

 

Men som ni kan förstå så kommer jag inte lägga upp någe jävla "veckans" utan det blir några klipp då och då när jag pallar, eller hittar nått kul som man kan se på xD :´D (så kul att man gråter när man skrattar smily(det hade ingen tänkt på xD)).

 

om ni nu är helt normala på att läsa så kan jag ge ett till tips på en låååt.

spotify länk: Jacco – Vår betong

 

 

Ok nu när ni fööör hoppnings vi har satt på den nya låten så kan ni luta er tillbax och tänka på vad som igentligen händer runt om kring.

 

ha det bra till nästa inlägg

 

BTW vet någon om man kan ändra namn på blogg.se?? och om ni tycker jag ska göra det vad ska det heta då??

 

puss puss


RSS 2.0